Please don’t let me be..

misunderstood, som det heter i sången. Fått lite kritik för att jag rackat ner på Fender här. Jag har inte direkt rackat ner, utan vinklat det från mitt håll. Jag har ägt 11 Fender genom åren, så vi är mer än bekanta. Mina invändningar är nog snarare mot mina fingrars åsikter och skala på hals. Att sedan den akustiska jag har, förmodligen har någon ”bump” på en bandstav som gör att jag inte kan sänka strängen dit jag vill är något annat. Det är lathet från min sida, för att jag inte tar med den dit, där den är köpt, eller slipar det själv.
En av de bästa kompisar jag haft var en Fender Tele Custom. Det är en kropp jag tycker om. Har i tio års tid funderat på att skruva ihop något eget, och då blir det förmodligen en Telekropp med P90 vid halsen och stallet och ett Bigsby. Vackert så.

Nostalgi Fender Custom '72

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *