Dammar av gamla gitarrer

Eftersom vi håller på att bygga ut här hemma och det tar lite tid, så har musiken fått ligga i träda lite grann. Inte så att man inte spelat, men det har blivit korta pass för att testa lite låtar som dyker upp i skallen. Nästan alla gitarrer ligger i sina fodral och väntar på att man ska ta upp och pilla lite. Gjorde en uppfräschning och reparation på min Epiphone Sorrento, så den är spelbar igen. Rasslet som ingen kunde hitta är borta. Visade sig vara en lödning inne i halsmicken som släppt och som förde oväsen.

Med bygget går det sakta som sagt. Min rygg vill inte som jag vill. Tre kotor i ryggen som bråkar, vilket gör att ischias visar sitt fula ansikte och jag får jäkligt svårt att böja mig ner, men jag försöker få hallen klar. Efter detta, så ska vardagsrummet få sig en duvning, så att vi slipper frysa i vinter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *