Det är snett

Livet är overkligt. Livet är fullt av floskler. Här kommer förmodligen några till. Försöker twittra vidare vad som sker i världen, med andra ögon än medias. Skulle vilja vara där och göra någonting, men känner maktlösheten i vardagen. 44 år med f-skatt, utförsäkrad och duger möjligtvis till att skriva eftertänksam musik på gitarr. Tänk om människor världen över kunde sätta sig ned och bara börja om. Stanna upp och försöka förstå människorna runt omkring dem, istället för att titta på dem med förakt och illvilja. Sluta räkna människor i pengar och omsättning och värdera människoliv i just människoliv. Sluta att döma människor efter religion och hudfärg. När jag kliver upp i morgon hoppas jag att ni löst det där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *