Kärlekslöst äktenskap..

För ett år sedan köpte jag en Fender akustisk. Riktigt lyxig för pengarna, med inbyggd stämapparat och mikrofon. En Fender CD-140SCE/N. Nu funderar jag på att sälja henne. Det är något med mig och Fender som gör att vi inte tycker om varandra riktigt. Vi kan på sin höjd bli lite kompis, men ska det mysspelas, så blir det på min EJ-200 Artist eller någon annan. Det här är definitivt ett i-landsproblem. Jag har i smyg varit på musikbordellen och klämt på en Gretsch. Det var kärlek från första stund. Det här är ingen säljesannons, bara en bekännelse.

En reaktion på “Kärlekslöst äktenskap..

  1. Precis som vid ett tvångsgifte, så har vi bestämt oss för att fortsätta leva tillsammans. Lite kärlek och nya strängar, då och då, så kanske vi närmar oss varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *