Glad midsommar!

Jag är glad att jag är tillräckligt gamma för att komma undan med diverse gnällande och ett lass med pekpinnar. Jag hoppas det i alla fall. På midsommar, så ska man ju traditionsenligt äta sill och supa till. Eftersom jag inte gör något av detta längre, så kan man ju alltid skicka pekpinnar, eftersom man har ryggen fri. Dessutom är jag tillräckligt gammal, för att ha gjort en himla massa dumt, och då vore det ju rent av dumt att inte dela med sig av det.

Man måste inte vara ”as kalas” på midsommar. Var lite barn istället. Kör lite ”små grodorna” med barn och barnbarn utan snapsen och ölen. Särskilt om man är lite som jag och inte vet när det är dags att sluta. Man har garanterat inte ont i huvudet dagen efter, möjligtvis lite ömhet i vaderna. Fördelen är dessutom att man kan åka in i poliskontroller utan att bli nervös. Detta förutsätter ju att man har körkort förstås, och det har inte jag, och då blir man ju nervös om man råkar sitta bakom ratten, Det förekommer inslag av sexuell natur på midsommar också. Då gäller det att båda parter är med på det. Många blir både döva och blinda på midsommar, så om det brinner till, så kom ihåg. Händerna på täcket, blommorna på bordet och bina i kupan. Var snäll med varandra.

Själv tänker jag lägga sju LP–skivor under kudden och drömma om någon ny gitarr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *